Uw website beheren met Zelfbeheer

Uw website beheren met Zelfbeheer geeft voor u de mogelijkheid een website te onderhouden zonder enige kennis van HTML of CSS te hebben. De website wordt geleverd en aan het uiterlijk hoeft u verder geen aandacht te geven, u hoeft de website alleen maar met uw informatie te vullen.


U kunt heel gemakkelijk pagina's aanmaken en daarna ook weer verwijderen of gewoon wijzigen. Het invullen van zo'n pagina  werkt bijna hetzelfde als een tekstverwerkingsprogramma.

 

Ook is het makkelijk communiceren met een zelfbeheer website die beschikt over nieuwsitems. Veranderingen en of nieuwtjes van uw bedrijf kunt u zo heel gemakkelijk publiceren op uw website, zodat klanten of personeel dit kunnen lezen om zo ook op de hoogte te blijven. 

 

Laten zien waar uw bedrijf gevestigd zit is met uw zelfbeheer CMS ook geen enkel probleem. Een mooie oplossing is voor u beschikbaar doormiddel van een google maps pagina. Een pagina met een Google maps functie zoals uw bezoeker dit van google gewent is. Zo maakt u de eerste stap voor uw bezoeker om een bezoek te brengen aan uw vestiging een stuk gemakkelijker.

 

Bezoekers die geen tijd hebben voor een bezoek aan uw vestiging kunt u verleiden door een invul formulier te plaatsen. Hierdoor geeft u de toekomstige klanten een kans om informatie op te vragen. Wat u precies van de bezoeker wilt weten via het formulier kunt u gemakkelijk bepalen met het paginatype formulier.

 

Fotopagina's of gewone webpagina's kunnen ook worden opgevrolijkt met plaatjes. Maar ook kunt u makkelijk documenten plaatsen op uw website om deze vervolgens door bezoekers laten downloaden of openen. Deze media kan heel overzichtelijk worden beheerd met zelfbeheer.

 

Zelfbeheer zal in het begin alleen maar toegankelijk zijn voor u en uw dealer, misschien dat u in de toekomst meerdere mensen toegang wilt geven voor uw website beheer. Dit kan verschillende redenen hebben, u heeft de mogelijkheid om gebruikers aan te maken en hier speciale rechten aan te verlenen. Wat hier de mogelijkheden van zijn leest u in beveiliging.

Dit alles geeft uw bedrijf een professionele uitstraling op het wereldwijde web!