Handleidingen

Hier vindt u alle handleidingen waarmee u het maximale uit uw zelfbeheersite en e-mail kunt halen.

Een e-mail adres aanmaken of een website beheren is niet zo heel erg moeilijk, maar mocht u er toch overhoopt vast komen te zitten hebben we voor u een handige handleiding gemaakt om u door het hele proces te begeleiden.

U wilt een e-mail adres aanmaken of instellen?

Geen probleem! We helpen u graag een e-mail adres aan te maken, volg de handleiding e-mailadressen aanmaken en u kunt e-mail accounts aanmaken in een handomdraai. Mocht u er alsnog niet uitkomen wijs ons er aub op zodat we u alsnog kunnen helpen. Mocht u er alsnog niet uitkomen wijs ons er aub op zodat we u alsnog kunnen helpen en zodoende ook onze handleiding kunnen verbeteren om u in het vervolg nog beter te kunnen helpen.

U wilt een aangemaakt e-mail adres instellen in bijvoorbeeld Outlook?

Ga eerst even na welke versie u gebruikt en kies vervolgens uw e-mail client hieronder uit de lijst:


Wilt u uw mail via webmail gaan beheren? Ook al geen probleem lees hier meer over webmail om zodoende uw webmail in te stellen om uw mail voortaan overal online te kunnen checken. Heeft u met meerdere uitgaande servers te maken met uw e-mail? lees hier meer over Smtp-Auth om er zo achter te komen hoe u dit probleem kunt oplossen.

U wilt uw website beheren maar komt er niet goed uit?

U wilt meer dan alleen standaard tekst in de content van uw website, maar u weet niet hoe u dit moet doen? Lees hier meer over het beheren van uw zelfbeheer website om te kijken wat u nog meer kunt. Mocht u er alsnog niet uitkomen wijs ons er aub op zodat we u alsnog kunnen helpen en zodoende ook onze handleiding kunnen verbeteren om u in het vervolg nog beter te kunnen helpen.