Zelfbeheer ondersteunt alle Browsers

Een van de problemen waar internet altijd mee te maken heeft gehad, het grote aanbod van verschillende populaire browsers op het internet gebied. Als je website niet goed werkt op de populairste browsers, zal de site of in ons geval het CMS nooit populair worden. Toch is het gelukt om Zelfbeheer in de meest populaire browsers prima te laten weergeven. Dan hebben we het over de browsers zoals Internet Explorer, Opera, Safari, Firefox en het nieuwste op browser gebied Google Chrome.

 

Gebruikers van Zelfbeheer ondervinden dus geen problemen. Mede dankzij de vele ontwikkelingen op browser gebied blijft Zelfbeheer ook komen met updates om zo met de browsermarkt mee te gaan en u de handige gebruikersomgeving te blijven bieden die u van ons gewend bent. 

 

Bij het bouwen van uw website die door zelfbeheer wordt ondersteund wordt er ook extra getest op het probleem met de verschillende browsers. U kunt er dus altijd van op aan dat uw ontwerp, in welke browser dan ook, altijd goed weergegeven wordt. U komt ook wel eens websites tegen die een melding geven als "Deze site wordt niet correct weergegeven door Firefox". U kunt er van op aan dat dit bij een Zelfbeheer website niet voor zal komen juist door de extra aandacht die dit probleem van ons krijgt. 

Download Firefox Download Safari Download Internet Explorer Download Opera